Od Brižit Makron se kao od Prve dame Francuske očekuje da bude u besprekornom izdanju, profesionalna i svedeno elegantna, međutim ona hrabro ruši modna pravila, piše Lepa & Srećna.

Predsednik Francuske Emanuel Makron je službeno posetio 15. novembra 2018. godine srednju školu u blizini Pariza, a Brižit Makron se pojavila sa njim odlično stilizovana od glave do pete, dokazujući da je kombinacija kaputa i farmerki dobitna kombinacija.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA DAMA FRANCUSKE PONOVO IZNENADILA IZGLEDOM: Brižit Makron u smeloj rok odevnoj kombinaciji (FOTO)

Da bi dočarala klasičan francuski šmek, Brižit je oko vrata obmotala tanak i dugačak mornarski šal i obula gležnjače sa debelom štiklom! Kosa joj je bila savršeno isfenirana, a šminka svedena. Kombinacija je bila mladolika i odlična za hladne dane.

PROČITAJTE JOŠ: BRIŽIT MAKRON ODRŽALA MODNU LEKCIJU SVIM ŽENAMA: Prva dama Francuske u pantalonama i čizmama koje izdužuju noge (FOTO)

Ovako obučenu Prvu damu Francuske mogli smo da zamislimo u šetnji ulicama Pariza, ali svi su se pitali da li je ova kombinacija prikladna za službeno pojavljivanje. Brižit je ovom odličnom modnom kombinacijom pokazala da ne mari za pravila i da elegancija ne ide samo sa suknjama i pantalonama. Farmerke, košulja, savršen kaput, sako i cipele mogu da budu dobitna kombinacija za posao!

Kliknite OVDE da pogledate slike modne kombinacije u galeriji!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Brižit Makron je opet pokazala da ne mari za zvanična modna pravila i da voli sama da diktira trendove!