Megauspešna IT devojka iz Milana Kjara Feranji nedavno je otvorila butik na prestižnoj lokaciji u centru italijanske modne prestonice, blizu kultnog kafea 10 Corso Como, piše Elle.

Njena prvobitna baza jeste penthaus koji deli sa svojim sada već mužem, popularnim italijanskim muzičarem Fedezom. Međutim, Kjara je uvek isticala koliko voli američki stil života te je 2014. godine kupila kuću iz snova u Los Anđelesu. Zahvaljujući Instagramu, imali smo prilike da svakodnevno gledamo mnogobrojne kadrove iz njenog privatnog života.

PROČITAJTE VIŠE: STIL PRAVE DAME PO PRAVILU BROJA 3: kako se danas moderno uklapaju torbe i obuća (FOTO)

A kada je nedavno zaživeo IGTV, na uživanje 15 miliona pratilaca, trendseterka je okačila video klipove u kojima je snimila turu celokupnog doma, ali i jedan posvećen isključivo delu stana u kojem je smeštena sva garderoba i aksesoari koje redovno viđamo na street style reportovima. 

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA UNUTRAŠNJOST NJENOG GARDEROBERA

PageBreak

Garderober je osmislila po principu "walk in"-a, tako da u svakom trenutku može da pristupi bilo kom kutku. Police su bele boje, kako bi se postigla prekopotrebna neutralnost za odlaganje ogromne količine fashion komada i aksesoara. Kjara navodi da je želela da postigne ušuškanu atmosferu u kojoj zapravo želite da provodite vreme i kada se ne bavite sklapanjem autfita. Spremite se da vidite jednu od najimpozantnijih kolekcija najskupljih dizajnerskih torbi - naravno, mislimo na Hermesove Birkin i Kelly modele.

PROČITAJTE VIŠE: KAKO SE NOSI MALA CRNA HALJINA NA JESEN: saveti za sve dame (FOTO)

Neizostavno su prisutni vintage modeli Chanel torbica iz različitih dekada koje Ferragnijeva pasionirano skuplja, kao i personalizovane Louis Vuitton i Gucci torbe.

Džemperi od kašmira i trendi dukserice sortirani su po boji. 

Jacquemus haljina i statement Balmain blejzer neki su od Italijankinih ličnih favorita.

O obući, odnosno o broju patika koje poseduje suvišno je i govoriti. 

Uživajte!

Tekst: Natalija Knežević

Izvor: Elle