Za šik odevnu kombinaciju potreban vam je dobar par čizama, piše Elle.

Slojevito je jedan od trikova, a evo kako modni eksperti oživljavaju svoje outfite svežim konceptima i daju novo ruho klasičnim modelima čizmica.

PROČITAJTE VIŠE: STIL PRAVE DAME PO PRAVILU BROJA 3: kako se danas moderno uklapaju torbe i obuća (FOTO)

1. Martinke i lepršavi donji delovi

Koristimo poslednje tople dane za nošenje dugih haljina i suknji od tanjih materijala tako što ih nadograđujemo jesenjom obućom. Nežna odeća uz nešto grublji tip obuće proverena je stilska kombinacija. Sve moderne devojke obožavaju ovaj izgled  jer omogućava da produžimo rok trajanja omiljenim boho i romantičnim haljinama. Naravno, one će sada biti u nešto zagasitijim bojama jeseni, a uz kamel kaput, kombinacija će biti savršena.

2. Čizme sa špicem uz uske pantalone

Na ovu kartu ćemo igrati kada god nam ponestane dobrih ideja za dnevni poslovni izgled koji bez problema možemo da ponesemo nakon završetka radnog vremena. Proveren recept stiže nam od Francuskinja i njihovih modnih urednica, a sve što vam je potrebno jeste uži model pantalona i kvalitetan blejzer. Karirani sako već dve sezone vlada gradskim ulicama, a sada mu se pridružuje i verzija u najpopularnijem printu ove jeseni: animal.

KOJI JE NAJNOVIJI TREND KOJI OBOŽAVAJU SMELE DAME POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

PageBreak

3. Print gore, print dole

Nastavljamo u istom stilu i usuđujemo se da najpraktičniji model čizama ove jeseni, onaj sa blok petom, obojimo zmijskim desenom i stilizujemo uz još jedan živopisni desen. Pažnja, ova ideja je samo za hrabre, ali dama koja je bude savladala biće krunisana kao prava modna kraljica.

PROČITAJTE VIŠE: HIT BUNDICE ZA ZIMU 2018/2019: moderni krojevi i boje za kojima se okreću sve žene (FOTO)

SVOJU MODNU INSPIRACIJU ZA JESEN / ZIMU 2018 / 2019. POTRAŽITE U GALERIJI SLIKA!

Tekst: Natalija Knežević

Izvor: Elle

LepaiSrecna Bilo da volite haljine i suknje ili uske pantalone, dobar par čizama će zaokružiti celokupan izgled.