Britanski mediji već su pažljivo izbrojali sva izdanja Megan Markl u dosadašnjih 12 dana turneje po Pacifiku gde je 37-godišnja crnka promenila 21 haljinu i 14 pari cipela.

Megan je baš poput svoje dobre prijateljice Amal Kluni velika ljubiteljka skupocenih krpica od čije se cene običnim smrtnicama može zavrteti u glavi, no prilikom dolaska u Velington na Novom Zelandu, vojvotkinja od Saseksa iznenadila je skromnom haljinom.

PROČITAJTE VIŠE: KAPUT DŽENIFER LOPEZ ODUŠEVIĆE SVE ŽENE: modna boja za sva vremena (FOTO)

Ispod upečatljivog karo mantila s potpisom Karen Walker, lepa zvezda serije 'Suits' nosila je efektnu trudničku haljinu popularne britanske online trgovine Asos čija je cena 30 funti. Radi se o minimalističkoj haljini u crnoj boji dužine iznad kolena koja je lepo naglasila stomačić zgodne glumice koja će na proleće prvi put postati mama.

Klasične salonke s neobičnom petom (Sarah Flint), prepoznatljiva diskretna šminka, zanimljive minđuše i ležerno podignuta kosa zaokružili su ovaj dnevni look za čistu peticu.

Princa Harija i Megan u Velingtonu je ugostila novozelandska premijerka Jacinda Ardern.

Nakon što su ih dočekali premijerka i gradonačelnik Vellingtona Justin Lester, princ Hari i Megan razgovarali su sa sportistima, a zatim krenuli u rezidenciju glavne guvernerke Novog Zelanda Patsy Raddy na svečani doček maorske tradicije.

Megan je kasnije održala govor o ženskim pravima budući da je upravo Novi Zeland pre 125 godina prvi dao prava glasa ženama, te je tom prilikom poslala i snažnu poruku svojom odećom.

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE KOJU HALJINU JE MEGAN IZABRALA ZA PRIJEM KOD PREMIJERKE

PageBreak

Naime, lepa trudnica se odlučila za crnu haljinu A-kroja koju potpisuje njujorška dizajnerka Gabriela Hearst koja je svoje kreacije posvetila feministkinjama poput Angele Davis i senatorke Kamale Harris, a lansirala je i kolekciju torbica nadahnutu radnicama iz 40-ih.

PROČITAJTE VIŠE: MEGAN MARKL DANAS JE KRALJICA STILA, ALI NJEN MODNI IZRAZ NIJE ODUVEK BIO TAKAV: pogledajte kako je izgledala pre udaje

Osim što je nova modna ikona, sve je više onih koje žele ličiti na Megan pa žene širom sveta sa sobom kod estetskih hirurga nose fotografije vojvotkinje od Saseksa kako bi što vernije dokazale šta tačno žele, a među najpoželjnijima nalaze se njen nos, jagodične kosti, savršen ten i pune usne. Koliko je trend uzeo maha potvrđuju i sami estetski hirurzi koji tvrde kako ne prođe nedelja, a da im se barem jedna osoba ne javi s tim zahtevom.

Tekst: E.K.

Izvor: Tportal