Mala crna haljina odlično je modno rešenje za svaku priliku, ali kako ona treba da izgleda na kraju 2018. i na početku 2019. godine? Odgovor na ovo pitanje potražili smo u najnovijim kolekcijama svetskih modnih kreatora, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU NAJMODERNIJE BUNDE ZA ZIMU 2018 / 2019: ovakvo krzno će nositi i najveće zvezde ove sezone (FOTO)

U Parizu su početkom oktobra svoje modele predstavili Valentino, Živanši, Galijano, Veronik Leroj, Emanuel Ungaro, Đanbatista Vali, ali i Balensijaga, Nina Riči, Stela Makartni...

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL NADMAŠILA SAMU SEBE! NOVA FRIZURA OSTAVILA SVE BEZ DAHA: pogledajte kako se princeza doterala za prvi izlazak bez princa Harija (FOTO)

Reč je o sezoni za proleće 2019. godine, ali Internetom su brzinom munje proleteli najnoviji krojevi, hit boje, trendi detalji... 

Crna plišana kratka haljina nosi se sa gležnjačama, dok dugačka ima šlic kroz koji proviruju crvene grilonke kombinovane sa ružičastim salonkama! Ako je ova varijanta sa modne piste kuće Balensijaga malo previše za vas, sigurni smo da ćete ovu kombinaciju boja primeniti na nekim drugim detaljima!

Uglavnom, sa crnom, crvenom, ružičastom i belom ove sezone ne možete pogrešiti, a ako želite samo jedan detalj kojim ćete osvežiti staru crnu haljinu, francuska modna scena ima odgovor za vas.

Zato zaronite u našu fantastičnu galeriju slika i pogledajte kako vrhunski dizajneri kombinuju boje i koje materijale predlažu.

OVDE VAS ČEKAJU NAJLEPŠE ELEGANTNE SVEČANE HALJINE ZA JESEN I ZIMU 2018/2019. GODINE!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Moderne boje za kraj 2018. i početak 2019. godine su još: crvena, ružičasta, siva i srebrna, kao i bela!