Inspiracija za najbolje odevne kombinacije koje ćemo nositi pre nego što jesen zvanično počne stiže nam sa ulica Kopenhagena.

Moderne dame iz Danske imaju savršeno znanje i umeće kada je reč o sklapanju efektnih i raznobojnih dnevnih kombinacija, piše Lepa & Srećna

Skandinavke preferiraju minimalizam i praktičnu modu. Međutim, Dankinje prate trendove, te ne zaziru od hrabrih krojeva što će dame koje vole da eksperimentišu umeti da cene. Širi krojevi i kvalitetni materijali su osnova njihovog stila.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE JAKNE ZA JESEN 2018. GODINE: evo šta će moderne dame želeti da nose u prvim hladnim danima

Pantalone koje biraju su mahom blago zvonaste. Najčešće nose pantalone u beloj boji što je sjajna ideja jer su poslednji letnji dani idealni da iskoristimo ovaj klasičan model. 

Što se tiče suknji, tu preovladava popularna midi odnosno suknja srednje dužine. Odaberite lepršave modele kako biste postigle ležeran efekat. Dezeni su najrazličitiji: tufne, cveće, životinjski print. Nisu zabranjene ni jednobojne suknje ukrašene volanima - naprotiv, one su izuzetno dobrodošle i treba da ih nosite pre nego što hladniji dani stupe na scenu. 

Slična je situacija i sa haljinama, verzije koje su pogodne za kraj leta su uglavnom duže, a izgled ćete obogatiti dodatkom kariranog sakoa. Ne plašite se da ukrstite karo šaru sa nekim drugim dezenom jer je ovakav spoj trenutno jako popularan i dobro izgleda.

Kliknite OVDE da pogledate najlepše košulje, suknje i pantalone za kraj leta 2018. godine!

Tekst: Natalija Knežević

Izvor:Lepa & Srećna

LepaiSrecna Prelepa odeća koja je osvojila moderne dame krajem leta - pogledajte najlepše suknje, haljine, pantalone, košulje i cipele! Ovako se oblače moderne dame iz Kopenhagena...