Čuveni magazin Tatler svake godine objavljuje listu najlepše obučenih slavnih ličnosti, a na spisku su se očekivano našli najstilizovaniji članovi kraljevske porodice. Međutim, jedna ličnost predstavlja veliko iznenađenje, piše Lepa & Srećna. Princ Džordž je dospeo na listu najbolje obučenog pored svoje majke Kejt Midlton, strine Megan Markl, bake vojvotkinje od Kornvola i prabake kraljice Elizabete.

PROČITAJTE JOŠ: SVAĐA NA INTERNETU - KOJA ENGLESKA PRINCEZA IMA LEPŠU HALJINU: Kejt Midlton i Megan Markl u belim haljinama, a žene širom sveta su poludele (FOTO)

Džordž iako ima samo pet godina proglašen za najbolje obučenog na listi poznatog magazina Tatler. Za Džordža smo od malena znali da će biti zvezda. Mama Kejt se pobrinula za njegov besprekorni stil, a on se sa pet godina pokazao kao mali šarmantni čovek. Zabavljao je svetske lidere u svom bademantilu  na svečanim prijemima, uživao u turnejama, vozio se privatnim avionima i prisustvovao najprestižnijim kraljevskim događajima. I za svaku priliku je izgledao besprekorno. Princ je trenutno najmlađe ime koje se našlo na ovoj listi na kojoj  se  nalaze i slavne dame poput Amal Kluni. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NAJLEPŠA KRALJICA NA INSTAGRAMU: da li se ova atraktivna kraljica lepše oblači od Megan Markl i Kejt Midlton? (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža se takođe našla na listi kao najbolje obučena. Ona je posebno pohvaljena zbog njenog divnog izgleda i smelosti jer se ne libi da nosi istu kombinaciju nekoliko puta i voli da meša dizajnerske komade sa garderobom koja nije delo nekog poznatog kreatora. 

Megan Markl je pohvaljena jer je unela promene u kraljevski stil. Njene modne kombinacije se rasprodaju u roku od nekoliko minuta posle princezinog pojavljivanja u javnosti. 

Kraljica Elizabeta je na listu dospela zbog moćnog stila koji uključuje komplete i haljine svetlih boja i sa cvetnim dezenom, dok je vojvotkinja od Kornvola svojim stilom vratila šešire u modu.

Kliknite OVDE da vidite sjajan stil koji princ Džordž nosi od malena!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Na listi najbolje obučenih su se našle skoro sve članice kraljevske porodice, a jedno ime je najveće iznanađenje!