Popularna pevačica Aleksandra Živojinović (devojačko Prijović) otišla je na odmor sa suprugom Filipom, a njena slika u kupaćem kostimu oduševila je Instagram, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MAJKA SRPSKE PEVAČICE NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE, A POSLE VENČANJA OTKRILA JE TAJNU: evo kako je porodica Aleksandre Prijović prihvatila Filipa Živojinovića (FOTO)

Aleksandra se slikala u kupaćem koji je HIT ove sezone! Kupaći kostim sa dubokim strukom postao je pravi trend tokom leta 2018. godine, a njemu nije odolela ni popularna srpska pevačica. Donji deo je crne boje, dok gornji deo krasi animal printi i ukrasne kićanke.

Kliknite OVDE da pogledate sliku Aleksandre Prijović u kupaćem kostimu!

PageBreak

Pevačica je na glavi nosila klasičan letnji šešir i naočare za sunce, a mnogi su komenatrisali kako Aleksandra ima savršenu figuru.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI SA KIM ĆE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ ŽIVETI U KUĆI POSLE SVADBE: mladenci neće biti sami, a on će uvek imati počasno mesto u domu (FOTO)

Iako na ovoj slici izgleda kao da uživa, nedavno se u medijima pojavila vest da je Aleksandra na odmoru doživela nezgodu, posekla nogu i završila u bolnici, ali pevačica i njen suprug nisu se oglasili povodom ovih objava.

Izvor: Lepa & srećna