Ceo svet je sa nestrpljenjem očekivao venčanje princa Harija i Megan Markl, ali su dame sa nestrpljenjem jedva čekale da vide Megan u venčanici, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL OBJAVILA TUŽNU VEST DAN PRED VENČANJA: buduća supruga princa Harija napokon progovorila o porodičnom skandalu (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl venčali su se 19. maja 2018. godine u kapeli Svetog Đorđa nadomak Vindzorskog dvorca.

Princezina venčanica delo je engleske dizajnerke Klare Vejt Keler koja je nedavno postala prvi ženski direktor velike modne kuže Živanši. Kroj venčanice je vrlo jednostavan, ali ovako klasičan stil čini da Megan izgleda elegantno i prefinjeno. 

Megan je izabrala venčanicu sa dugačkim rukavima, čamac izrezom i jednostavnim vezom. Međutim, monotoniju razbija neverovatno dugačak veo koji su deca nosila dok je Megan koračala ka oltaru.

Međutim, Megan ne bi izgledala kao princeza bez dijamantske tijare, dok je kosa jednostavno pokupljena u punđu. Princezina tijara pripadala je kraljici Meri.

PROČITAJTE JOŠ: PRINC HARI I MEGAN MARKL IZGOVORILI SU SUDBONOSNO DA: pročitajte detalje i pogledajte slike i snimke sa kraljevskog venčanja (FOTO)

Mnogi su komentarisali da je venčanica previše jednostavnu za jednu princezu, kao i da je venčanica Kejt Midlton bila mnogo lepša, dok su neke dame bile baš oduševjene što je Megan izabrala ovako klasičan kroj.

Bez obzira na razne komentare, moramo priznati da Megan izgleda kao prava princeza iz bajke.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Megan Markl u venčanici!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Glumica Megan Markl udala se za princa Harija, a ovo je tajna o venčanici nove engleske princeze!