Brižit Makron (64) već nekoliko dana je u zvaničnoj poseti Indiji sa suprugom i predsednikom Francuske Emanuelom Makronom (40), a svi su oduševljeni kako Prva dama sada izgleda, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU PRVU DAMU NIKAD NISMO VIDELI: Brižit Makron prkosi modnim šablonima i dokazuje da joj I OVO odlično stoji! (FOTO)

Prva dama Francuske bila je prepoznatljiva po svojoj paž frizuri, ali nedavno je odlučila da skrati kosu i sasvim promeni izgled. Umesto sa starom klasičnom paž frizurom, Brižit se u Indiji pojavila sa kratkimstepenastim pažom koji joj stoji fantastično i izgleda mlađe.

Haljina koju je Brižit obukla čini da izgleda poput prave dame, a mnogima se dopala kombinacija plave i bele boje koja sužava figuru. Mnogi su zamerali Brižit kako nosi ultrakratke mini suknje koje ne priliče njenim godinama i funkciji, ali ovoga puta Brižit je obukla dužu haljinu, do kolena, i tako učinila da izgleda zanosno ali i prihvatljivo za dojučerašnje kritičare.

PROČITAJTE JOŠ: DIJETA BRIŽIT MAKRON: evo šta Prva dama Francuske jede da bi održala odličnu liniju u 64. godini

Brižit je uz haljinu kombinovala bež cipele, a mnogi su na Internetu komentarisali kako ova dama može u 64. godini da se pohvali savršenom fugurom i lepim nogama. Od modnih dodataka nosila je sat, nakit, malu torbu sa ručkama i naočare za sunce.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike super modne kombinacije Brižit Makron!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Brižit Makron više ne nosi mini suknje i promenila je frizuru - pogledajte kako sada izgleda žena predsednika Francuske!