Brižit Makron sa suprugom Emanuelom Makronom posetila je Senegal, a za poslednji dan posete toj afričkoj zemlji Prva dama Francuske izabrala je klasičnu mušku odevnu kombinaciju koja 64-godišnjoj Francuskinji stoji baš dobro.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA DAMA FRANCUSKE OVOGA PUTA NIJE MOGLA DA OBUĆE MINI SUKNJU: Brižit Makron potpuno promenila stil oblačenja (FOTO)

Brižit Makron poznata je po tome da menja pravila odevanja supruga državnih vladara, pa tako za službena pojavljivanja bira kraće suknje, kožne pantalone, gležnjače sa rokerskim stilom i slične netipične odevne komade. 

Odevnu kombinaciju u kakvoj se prve dame ne viđaju često Brižit je izabrala i za poslednji dan boravka u Senegalu, koji je posetila sa suprugom Emanuelom Makronom. 

PROČITAJTE JOŠ: NIJEDNA PRVA DAMA NE BI OBULA OVE ČIZME, ALI ONA SE USUDILA: pogledajte mladalačke čizme Brižit Makron (FOTO)

Francuski predsednički par su na aerodromu u gradu Sent-Luisu dočekali senegalski predsednik Maki Sal i njegova supruga Marieme Fej Sal, a Brižit je privukla pažnju obučena u klasičnu mušku kombinaciju – crno odelo sa pantalonama na crtu, belu košulju i duži sako.

Preko sakoa 64-godišnja Francuskinja nosila je isto tako klasični tamnoplavi mantil koji je bio sasvim dovoljan za oko 20 stepeni Celzijusa, koliko ovih dana iznose temperature vazduha u Senegalu. Ovakvim modnim izborom Brižit Makron dokazala je da kombinaciju u kakvoj većinom viđamo muškarce, bez problema mogu da nose i žene.

KAKO JE KROJEN FANTASTIČAN MANTIL BRIŽIT MAKRON, POGLEDAJTE OVDE!

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Prva dama Francuske Brižit Makron prilikom posete Senegalu izabrala je modnu kombinaciju koju vole smele žene!