Diktiranje trendova za proleće /leto 2018. već je uveliko počelo, a najprestižnije revije otkrile su koje će se boje najviše nositi u sledećoj sezoni, piše Lepa & srećna.

Ako volite klasične boje garderobe u kojima  možete da izgledate elegantno, ali i da ih nosite u opuštenoj varijanti, onda ćete se obradovati, jer je bela ove sezone definitivno u trendu.

PROČITAJTE JOŠ: SEVERINA KOPIRA RIJANU, A OVE CIPELE SU ŠOKIRALE INSTAGRAM: pogledajte kako poznata pevačica nosi cipele sa slomljenom štiklom (FOTO)

Međutim, pored belih suknji, haljina, košulja i sakoa, ne možemo zanemariti popularnu boju koju mnogi modni kritičari nisu očekivali - SIVA. Međutim, nije reč o svakoj niijansi sive, već o toploj sivoj boji koja se presijava na roze.

Siva se savršeno nosi u svakoj prilici, ali ako je kombinujete sa roze onda ćete sigurno dokazati da se savršeno snalazite u svetu modnih trendova. Roze boja koja dominira na modnim revijama jeste izrazito nežna nijansa prljavo roze ili puder roze

Ako želite da se igrate i eksperimentišete u jednoj kombinaciji pomešajte sve tri nijanse, roze, sivu i belu. Na primer, nikako nećete pogrešiti ako obuučete sive pantalone, roze bluzu i beli sako. Ako niste sigurni kako još da kombinujete HIT boje za proleće i leto, predstavljamo vam galeriju slika sa najnovije revije u kojoj ćete lako otkriti kako se nose HIT nijanse.

Vodimo vas na najnoviju modnu reviju Šanela u Parizu! Sve slike pogledajte u FOTO galeriji!

Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Evo koje boje svaka žena treba da ima u ormanu za proleće/leto 2018!