Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton se vratila na svoje službene dužnosti na samom početku godine i to u simpatičnom izdanju koje smo već videli...

Lepa brineta posetila je jednu malu školu u Londonu u cvetnoj haljini brenda Seraphine, a za koju je bilo potrebno izdvojiti samo 65 funti.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJA DIJETA PO RECEPTU KEJT MIDLTON: evo kako da smršate i imate lepo telo kao engleska princeza

Kejt često nosi odeću koja je pristupačna skoro svakoj ženi, a njena skromnost i odličan stil su zapravo razlog zašto je lepa princeza postala modna ikona.  

Ipak, u njenom slučaju nije u pitanju novac, koliko praktičnost i ponavljanje modnih kombinacija. Kejt je oblačila ovu haljinu već dvaput tokom trudnoće sa princezom Šarlotom. 

PROČITAJTE JOŠ: KOJA SE LEPŠE OBLAČI - KEJT MIDLTON ILI MEGAN MARKL: 3 glavne modne razlike između dve engleske princeze (FOTO)

Ovim primerom, članica kraljevske porodice je demonstrirala kako i pristupačni brendovi uz adekvatno kombinovanje mogu da deluju otmeno i elegantno.

Uz klasičan plavi kaput sa dvorednim kopčanjem, vojvotkinja je izgledala sofisticirano, a tome su još doprineli plavi modni detalji - cipele sa visokom štiklom, pismo-tašna, kao i rukavice

Kejt je, što se tiče frizure, igrala "na sigurno" izabravši da kosu blago uvije, a u sferi šminke opredelila se za umerenu šminku braonkastih tonova

Kliknite OVDE da pogledate sve slike Kejt Midlton u ovoj haljini i plavom, kaputu!

KEJT MIDLTON ELEGANTNA I U SKROMNOJ HALJINI: evo koja pristupačna haljina trudne princeze oduševljava žene (FOTO)
LepaiSrecna 

Prilagođeno sa: Elle

LepaiSrecna Poznato je da Kejt Midlton često nosi modne kombinacije pristupačnih cena, a svima se dopala jeftina haljina koju je princeza obukla dvaput!