Tokom hladnih dana oči modnih kritičara budno prate koje se jakne i kaputi nose i šta je apsolutni trend, a pogledajte kako se oblače muškarci i žene u Milanu tokom zime 2018, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STIL EMINE JAHOVIĆ MOŽE DA PRIUŠTI SVAKA ŽENA: ovaj modni detalj košta samo 200 dinara, a učiniće da izgledate zanosno (FOTO + VIDEO)

Ove zime italijanska moda nudi nešto sasvim drugačije! Jakne su predimenzionirane, popularna je igra geometrije kao i dopuna klasičnih jakni unikatnim detaljima. Velike šuškave jakne neobičnog kroja postale su pravi modni HIT, ali neke dame uživaju da nose i predimenzionirane teksas jakne, kao i popularnu avijatičarsku jaknu sa novim detaljima. Krzno i dalje ostaje u trendu, kao i klasične kožne jakne, dok trend plastične odeće već polako prestaje da šokira, jer su mnoge poznate dame odavno pokazale da je nošenje plastificiranih kaputa i jakni modni trend.

Ako ste verni klasičnom stilu nemojte da se razočarate, jer i dalje ništa ne može da zameni kapute klasičnog kroja, crne kožne jakne i vijetnamke

Muška moda u Milanu je po pravilu ekstravagantna, ali ćete uočiti i jednostavan stil - crne i sive kapute, klasične šuškave jakne i karirani dezen. Ako hoćete da ličite na moderne Italijane, uz jednostavan kaput ili jaknu odluite se za odelo u crvenoj boji! Previše vam je to? Onda bar crvena kravata ili unikatna košulja kojeće uneti dozu originalnosti u vaš stil!

Sve slike popularnih jakni i kaputa na ulicama Milana pogledajte u FOTO galeriji!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Italijanska moda nam već na početku 2018. godine donosi nešto sasvim drugačije, a evo kakve jakne i kapute nose žene i muškarci u Milanu!