Melanija Tramp je u 2017, godini mnoge poznate dame u svetu mode ostavila u senci, a oči svetske javnosti stalno su motrile da li će Prva dama Amerike napraviti modnu grešku, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: 3 NAJLEPŠA KAPUTA ZA JESEN NOSI MELANIJA TRAMP: evo kako da izgledate moderno kao Prva dama Amerike (FOTO)

Kako je Prva dama uspela da nadmaši u modnoj igri svetski poznate manekenke i glumice? Ona se jednostavno igrala  stilovima i nije se obazirala na modne kritike. Mnogi kritičari su na početku mandata Donalda Trampa prigovarali kako je Melanijin stil monoton, jer Prva dama navuče klasičnu haljinu i dobar komad nakita svaki put. Ali, pri kraju godine svi su shvatili da je Melanijin stil daleko od dosadnog.

Stilovi Prve dame za 2017. godinu se kreću od ultra elegantnog do klasičnog, baziranog na jednostavnim pantalonama i košulji. Jedna od Melanijinih tajni dobrog uspeha je prilagođavanje odeće prilikama, ali ne samo kroja i boja, već i dezena. Tako je Melanija na turneji po Aziji nosila neverovatne haljine sa tradicionalnim kineskim motivima, za otvaranje nacionalne novogodišnje jelke obukla je jarkocrveni kaput u duhu praznika, a za dekoraciju svoje kuće pred zimske praznike belu haljinu kao sneg.

Melanija je umela i da isprovocira javnost, pa je nošenjem visokih štikli mnogima bila trn u oku ili kada se u Arapskim emiratima pojavila bez marame na glavi, za razliku od njene prethodnice Mišel Obame. Takođe, duboki šlicevi na haljinama, predimenzionirani kaputi i gola ramena na formalnim sastancma - bilo je povoda za kritiku, ali Melanija je i dalje nosila ono što je želela i prkosila modnim kritičarima, a možda je baš to tajna njenog modnog uspeha.

Svaka njena modna kombinacija postala je neverovatnom brzinom HIT širom sveta, ali originale su mogle da priušte samo najbogatije dame, jer je poznato da Melanija uživa da nosi skupu odeću. Ipak, svima je služila kao inspiracija za odevne kombinacije u različitim prilikama, a ne sumnjamo da u 2018. sprema nova modna iznenađenja!

U FOTO galeriji pogledajte slike najboljih modnih kombinacija Melanije Tramp u 2017. godini!

Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Melanija Tramp se u u 2017. godini pozicionirala kao jedna od najpoznatijih modnih ikona, a evo koje su modne kombinacije Prve dame ostavile najbolji utisak!