Dragana Mićalović je poznata kao jedna od najlepših mladih glumica u Srbiji, a njena jesenja modna kombinacija oduševila je sve dame na Instagramu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OBJAVE TRUDNOĆE: da li je engleska princeza ovom haljinom otkrila pol bebe? (FOTO)

Mlada glumica je za jesenju kombinaciju izabrala nešto sasvim neočekivano, a uspela je da izgleda kao princeza iz bajke. Dragana se slikala u dugačkoj crvenoj suknji sa karnerima, beloj košulji, teksas jakni i patikama, a poseban pečat dao je tanki kaiš. Fotografija je ubrzo prikupila mnogo lajkova, a svi su hvalili Draganinu lepotu i modni izbor.

Ako se odlučite za ovu kombinaciju i uvijete kosu talasasto poput Dragane, izgledaćete kao princeza iz najlepše jesenje bajke.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA KATIĆ U NAJLEPŠEM IZDANJU SVIH VREMENA: TV voditeljka u beloj haljini zapalila društvene mreže (FOTO)

Poznato je da i Draganina starija sestra i glumica Sloboda MiIćalović uvek iznenadi elegantnim, jednostavnim i uvek savršeno iskombinovanim komadima garderobe i nakita, pa je jasno od koga je Gaga nasledila ovako dobar ukus za modu.

Izvor: Lepa & srećna