Pevačica Rijana srela se juče sa prvom damom Francuske Brižit Makron. Njihov susret je upriličen u Jelisejskoj palati u Parizu. Nakon što su se Rijana i Brižit susrele, ne postoji osoba koja nije komentrasila njihov izgled. Naime, jedni su bili oduševljeni nogama gospođe Makron koja je nosila uske džins pantalone, dok su se drugi pitali šta se desilo sa Rijanom.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA DAMA FRANCUSKE U PROVOKATIVNOM IZDANJU: mini suknja Brižit Makron šokirala svet (FOTO)

Pevačica, koja inače važi za modnu ikonu ovaj put je zgorzila sve! Rijana je obukla sive pantalone i košulju, preko koje je imala ogroman sako. Rijana se ugojila, pa se pretpostavlja da je veliko odelo obukla kako bi sakrila višak kilograma.

Kakvu poruku je Rijana poslala Prvoj dami Francuske i predsedniku - pročitajte OVDE!


PageBreak

Inače, Rijana je oduševljena prvom damom Francuske, što je i napisala na svom Tviteru. Ona se zahvalila predsedniku Francuske Emanuelu Makronu i njegovoj supruzi na dočeku.

PROČITAJTE JOŠ: Žena predsednika Francuske šokirala modne kritičare: ovo je omiljeni komad odeće Brižit Makron (FOTO)

Rijana je osnivač humanitarne fondacije "Klara Lajonel", a od 2016. godine je ambasadorka Svetskog partnerstva za obrazovanje, udruženja koje omogućava deci u zemljama u razvoju bolji pristup obrazovanju.

Pevačica, koja ima više desetina miliona pratilaca na Tviteru, pozdravila je predsednika Francuske u junu na toj društvenoj mreži i upitala da li bi Francuska pomogla fondaciji.

Izvor: Kurir