I pored velikog truda koji su Burak Ozčivit, harizmatični Bali-beg, i njegova verenica Fahrije Evdžen uložili da detalji njihovog venčanja, zakazanog za 29. jun 2017. godine, ostanu tajna, ipak poneka zanimljivost ispliva u javnost, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KO PLAĆA LUKSUZNO VENČANJE BALI BEGA: svadba turskog glumca Buraka Ozčivita koštaće čitavo bogatstvo

Tako se sada saznalo da je nevesta uz venčanicu naručila još jednu haljinu koju će nositi na partiju. A prema tvrdnjama mladog kreatora koji joj je dizajnirao odeću, obe su veoma elegantne i glamurozne.

Otkrio je i da buduća nevesta nije dozvolila mladoženji da vidi venčanicu, pošto veruje da to donosi nesreću.

Kako će izgledati glamurozna venčanica lepe Fahrije - saznajte na sledećoj strani!


PageBreak

Materijal za tu glamuroznu haljinu stigao je iz modne prestonice, Pariza. Kažu i da je na njoj radilo 15 krojača puna tri meseca, a kako slučajno na njoj ne bi ostala neka mrljica, pre nego što bi počeli da rade, morali su dobro da operu ruke. Posebnom je čini ručno rađena čipka koja će nevestu, tvrdi kreator, pretvoriti u labudicu. Venčanica, haljina i prateći aksesoar koštaju pravo malo bogatstvo, ali Burak nije hteo da štedi na tome. 

PROČITAJTE JOŠ: 20 slika Bali bega koje žene na Instagramu obožavaju: ovo je dokaz da je Burak Ozčivit najlepši turski glumac (FOTO)

Zgodni mladoženja se pak odlučio za kombinaciju klasičnog i modernog, sa blagim daškom sportskog, što je sasvim u skladu sa današnjim modnim trendom u Istanbulu. Slično odelo je, naime, imao Murat Jildirim na svom venčanju.

A nakon venčanja mladenci odlaze na Malidve, doduše samo na četiri dana, bar tako je neko došapnuo medijima.

No, vredni par radi do poslednjeg dana, Burak je tako u finalnoj epizodi "Beskrajne ljubavi" rasplakao naciju jer toliko tužan kraj niko nije očekivao, a Fahrije je upravo uradila kampanju za ljupke letnje haljine jedne turske firme. Jer, troškovi koji slede moraju se pokriti, zar ne?


Објава коју дели Fahriye Evcen (@evcenf) дана 1. Апр 2017. у 3:43 PDT

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & srećna