Pariz je 30. novembra bio najglamurozniji i najspektakularniji grad u Evropi jer je glavno dešavanje bila modna revija koju ceo svet mode željno išćekuje! Šou koji su pripremili Viktorijini anđeli oduševio je ceo svet, a svi zaljubljenici u modu željno očekuju 5. decembar 2016. godine kada će šou biti prikazan u celosti, piše Lisa.

PROČITAJTE JOŠ: Šta nose Viktorijini "anđeli" kad nisu na sceni: seksi imidž u crnom i belom

Najlepše žene na svetu i glamurozno donje rublje učinili su da spektakl "Viktorija sikreta" postane događaj o kome će se još dugo pričati. Najpopularnije manekenke poput Džidži Hadid, Kendal Džener i Adrijane Lime, prošetale su modnom pistom i oduševile sve novom kolekcijom veša za kraj 2016. godine, kao i svojom fantastičnom figurom.

Za muzički program bile su zadužene brojne svetske muzičke zvezde, a najviše je zablistala Lady Gaga koja je takođe prošetala pistom i pokazala svoj izgled u najboljem izdanju do sad.

Podsećamo, prvi "Viktorija sikret" šou održan je 1995.  godine, a sve slavne manekenke svake godine se nadaju da će učestvovati u najboljem modnom spektaklu svih vremena.

PROČITAJTE JOŠ: Viktorijini anđeli: Seksi rublje je najbolji način da kažemo "Volim te" (VIDEO)

Pogledajte video prilog i otkrijte kako je izgledao fantastična modna revija Viktorijinih anđela u Parizu!

SVE SLIKE MODNOG SPEKTAKLA VIKTORIJINIH ANĐELA POGLEDAJTE U VELIKOJ FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Modni svetski trenutak koji smo svi željno iščekivali učinio je da Pariz zablista! Pogledajte kako je izgledao šou Viktorijinih anđela i koje svetske manekenke su prošetale velikom modnom pistom...