Neočekivano smela haljina za Kejt Midlton koja voli konzervativnu večernju modu - crvena midi toaleta modne linije "Prin" koju potpisuje  Tornton Bregaci zapalila je Internet i - pogađate, već je rasprodata!

PROČITAJTE JOŠ: Kejt Midlton osvojila lepotom celu Kanadu: punđa sa pletenicom na kraljevski način (FOTO)

Na zvaničnom prijemu organizovanom u vladinoj rezidenciji u Britanskoj Kolumbiji, 26. septembra 2016. godine, princ Vilijam i Kejt Midlton bili su glavni gosti i učesnici u ceremoniji pomirenja sa kanadskim "prvim narodima", piše Lisa.

Odajući počast kanadskoj zastavi, i ovoga puta, vojvotkinja od Kembridža ponela je svoj blistavi broš u obliku javorovog lista, zapažen još prvog dana kanadske turneje mladog kraljevskog para. 

Uz fantastičnu toaletu u kojoj do izražaja dolazi fascinantno vitka figura mlade majke dvoje dece, Kejt je ponela i upečatljive detalje - crvene salonke od velura i jednostavnu klač torbicu sa metalnim ivicama.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Đoković očarala Milano i ceo modni svet: u mini haljini koja ističe struk Novakova supruga lepša od svih (FOTO)

Međutim, u centru pažnje je haljina koja pleni neobičnim, asimetričnim krojem dekoltea, a od leve bretele se ukoso preko grudi pružaju dva zanimljiva nabora - ovaj detalj nalik na lentu pretvorio je Vilijamovu suprugu u nekrunisanu kraljicu večeri.

Zahvaljujući ženstveno ukrojenom struku ali i odlično odmerenim proporcijama suknje koja se elegantno širi, silueta lepe Kejt delovala je izuzetno nežno.

Jednostavna, pomalo starinska punđa i minđuše u antiknom stilu zaslužne su za svedeni večernji šik po kojem će je Kanađani sigurno pamtiti.

SVE DETALJE KEJTINE HALJINE I NAKITA POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Kad Kejt Midlton rizikuje, kraljevski je dobitak! Crvena midi toaleta bez rukava u kojoj se pojavila na ceremoniji pomirenja Britanske krune i "prvih naroda" Kanade novi je simbol elegancije...