Kejt Midlton se sa suprugom, princom Vilijamom, pojavila u utorak uveče 8. decembra 2015. godine na Kraljičinom godišnjem diplomatskom prijemu u Bakingemskoj palati noseći najlepši kraljevski nakit i tako je zasenila sve!

Uz viseće minđuše, Kejt je nosila "Lover's Knot" tijaru pokojne princeze Dajane, Vilijamove majke, i to je prvi put nakon njene tragične pogibije 1997. godine da je tijara Ledi Di ugledala svetlost dana.

Ledi Di je tijaru, inače, dobila od kraljice Elizabete II na dan venčanja sa Čarlsom 1981. godine. Tijaru je navodno naručila kraljica Marija iz "Garrard"-a 1913-1914. godine. Inspirisana je krunom svoje bake princeze Avguste, vojvotkinje od Kembridža. Po Marijinoj smrti 1953. tijaru je nasledila Elizabeta II i redovno ju je nosila dok nije odlučila da se posveti nošenju drugih dragulja te je tijaru poklonila Dajani na dan njenog venčanja. A Dijana... ju je obožavala!

VIŠE: Modni trenutak: zašto je Kejt Midlton nosila crvenu haljinu na najelegantnijoj večeri britanske kraljice

Kejt, noseći je, izgleda poput princeza iz bajki! Tijara od dijamanata i perli vezanih u ljubavni čvor je savršeno krasi.

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Vojvotkinja od Kembridža uvek oduševi svojim stilom, ovog puta je lepa Kejt Midlton i potresla sve one koji se sećaju voljene Ledi Di... krivac je spektakularna tijara "Lover's Knot"!