Kao najpoželjniji modni detalj u 2015. nametnula se tašna iz jedne od najpoznatih modnih kuća svih vremena - Valentino. Torbice iz kolekcije "lok" u vrlo kratkom roku su stekle kultni status i postale predmet želja mnogih, piše Story 2. decembra 2015. godine.

Karakteristični detalji u vidu nitni i lanca koji ide preko ramena čine ih izuzetno atraktivnim, dok je sam model prilično univerzalnog dizajna pa se zbog toga podjednako dobro mogu kombinovati u svečanim, kao i onim manje formalnim prilikama. 

Naše najpoznatije trendseterke poput Emine Jahović, Severine, Jelene Karleuše, Zorane Jovanović, Biljane Tipsarević i Tamare Nikolić su ih rado nosile u obe pomenute varijante.

Kada je o bojama reč, najprodavaniji model je bio u "boji mesa" ili "marsali" koja je ove godine bila proglašena od strane instituta za boje Panton kao najvažnija boja 2015. godine, ali su i klasična crna te upadljive žuta i pink nijansa našle mesto na njihovom modnom repetroaru. Torbica se pravi u srednjoj, maloj i mini veličini, u završnoj obradi zastupljene su lakirana i mat koža, a posebno su interesantni šareni modeli u kolorblok kombinaciji boja. 

PROČITAJTE JOŠ: Pantone odlučio: kvarc roze je boja broj 1 za 2016. godinu

Pogledajte kako naše zvezde svoje Valentino "lok" torbice uklopile u različite stajlinge:

Jelena Karleuša nosi model u tamnoj boji kože uz romantičnu letnju haljinu!

Severina dobro zna moć jarkih boja!

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Mar 21, 2015 at 6:45am PDT

Zorana Jovanović kombinuje male "lok" tašne uz sportski izgled!

Biljana Tipsarević voli upečatljive, kontrastne kombinacije.

A photo posted by Biljana (@biljanatipsarevic) on Aug 23, 2015 at 11:22pm PDT

Emina Jahović rado nosi svoju "lok" tašnu uz sportske komade.

Atraktivna Tamara Nikolić nosi "lok" tašnu u najmodernijoj "marsala" boji!

PROČITAJTE JOŠ: Marsala je boja godine za 2015: Pantone izabrao boju vina za br. 1!

POGLEDAJTE SVE SLIKE U FOTO-GALERIJI!

LepaiSrecna Groznica oko ovih torbica modni svet trese već nekoliko sezona, a na njih nisu ostale imune i naše najstilizovanije zvezde. Pogledajte o kom je, sada već kultnom, modelu reč.