Kad su Anđelina Džoli i Bred Pit kročili na crveni tepih pred Muzejem moderne umetnosti u Njujorku, 4. novembra 2015. godine, svim okupljenima je zastao dah.

Samo dan nakon smernog izdanja u svetloplavoj vintidž haljini na premijeri filma "Pored mora", Anđelina je podsetila da je jedno od njenih najboljih modnih "lica" upravo elegancija!

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: da li je Anđelina Džoli pozajmila haljinu od Kejt Midlton?

Crna haljina bez bretela ukrašena je širokom trakom iznad grudi koja se vezuje u mašnu na leđima, a izrez pozadi otkriva tetovaže - njen zaštitni znak!

Kraljica šliceva i dekoltea ovoga puta je dopunila svoju toaletu i seksi salonkama - visoke potpetice izdužuju noge, a koketni kaiščić oko gležnja predstavlja vrh večernje mode za sezonu jesen-zima 2015/2016 godine.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: „kraljica“ crnih toaleti Anđelina Džoli u damskoj beloj haljini

U crnom klasičnom odelu, zalizane kose, Bred Pit je bio oličenje holivudskog glamura.

Slavni duo nije se odvajao tokom foto-sesije na crvenom tepihu. Baš kao što je to Anđelina nedavno otkrila u intervjuu za "Šou tudej": "Uvek sam znala da je na mojoj strani!"

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Glamur bez napora, ljubav bez kraja! Bračni par Džoli-Pit još jednom pokazuje zašto zaslužuje ime koje su im mediji skovali... Branđelina!