Sve oči bile su uprte u vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton kada su ona i princ Vilijam dočekali 21. oktobra 2015. godine kineskog predsednika Si Đinpinga i njegovu suprugu Peng Lijan pred kućom Lankaster u Londonu.

Prvi su utisci ponovo povoljni, kao i sinoć kada je mlada mama Kejt blistala u punom sjaju na večeri koju je kraljica Elizabeta priredila u Bakingemskoj palati.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: zašto je Kejt Midlton nosila crvenu haljinu na najelegantnijoj večeri britanske kraljice

Kejt se ovog puta odlučila sa čipkanu haljinu u intenzivnom ljubičastom tonu, nodne kuće "Dolče i Gabana". Kitnjasti materijal ublažen je jednostavnim krojem sa dugim rukavima, ozbiljnim izrezom oko vrata i smernom dužinom suknje do ispod kolena. Kejt nije prepustila ništa slučaju: jedini modni detalji bili su jednostavne antilop salonke i pismo-tašna u vrlo sličnoj boji kao haljina.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: kraljevska frizura i haljina Kejt Midlton za centralni teren Vimbldona (FOTO)

Princ Vilijam je očigledno odobravao izbor svoje supruge, jer se i on odlučio za ljubičastu haljinu, a harmoničnu sliku pred kućom Lankaster dopunila je gospođa Peng. I ona je poznata kao prava ikona stila, a reputaciju je opravdala savršeno usklađenim nijansama ljubičastosive na kaputu, haljini i salonkama!

DETALJE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Boja šljive je hit i u Engleskoj i u Kini, reklo bi se... jutros su u modnom skladu s haljinom princeze Kejt Midlton bili i njen suprug Vilijam ali i gospođa Peng, supruga kineskog predsednika Si Đinpinga...