Kiša, odlaganje, naporan meč... ništa od svega toga nije se videlo na licu Jelenei Novaka Đokovića u trenutku slavlja posle finala na turniru US Open 13. septembra 2015. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Jelena Đoković u zavodljivoj beloj haljini očarala Njujork

Samo osmesi, radost i bezrezervna podrška baš kao što je to bio slučaj i na prethodnim susretima koji su privukli pažnju globalne javnosti.

Modna javnost prati Jelenu sa povišenom pažnjom otkako je o njoj pisao slavni "Vog", ali ona i dalje ne odstupa od svog nepogrešivog stila - decentnog i atraktivnog u isto vreme.

PROČITAJTE JOŠ: Modna pobeda Jelene Đoković: kako je Noletova Jelena osvojila čuveni "Vog" (FOTO)

Tako je bilo i na finalu - dok je prethodnih dana blistala u belom, sinoć se odlučila za crno modno izdanje - izazovna crna mini haljina bila je "umirena" crnim sakoom, a igra različitih nijansi bila je dovoljna za dobar stilski efekat.

PROČITAJTE JOŠ: Muška moda: Novak Đoković osvojio modni magazin Vog!

Jednostavna frizura i diskretna šminka odlično pristaju Jeleni, a za slavlje nije bilo boljeg aksesoara od osmeha i - poljupca najboljeg tenisera na svetu!

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Bela za polufinale, crna za finale i trijumf! Mini haljina u kojoj je Jelena pratila završni, trijumfalni meč Novaka Đokovića bila je pravi izbor za slavlje...