Svetski portali objavljuju da nikad do sada nisu videli Jelenu Đoković tako lepu kao na večeri šampiona Vimbldona koja je organizovana 12. jula 2015. godine!

U romantičnoj dugoj haljini atraktivnog cvetnog dezena, mlada gospođa Đoković pojavila u londonskom Gildholu sa svojim suprugom, trostrukim osvajačem vimbldonskog pehara doslovno sijajući od ponosa i ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ: Sjajna frizura Jelene Đoković: asimetrična pletenica koju ćete i vi poželeti da isprobate (FOTO)

Za ovaj važan trenutak u tradicionalnom takmičenju - svečanu večeru koja se organizuje u srednjevekovnom zdanju, Jelena je odabrala kreaciju slavnog Aleksandra Mekvina, koja je joj je stajala kao salivena.

Jednostavan srcoliki dekolte otkriva prelepi vrati i ramena, a duga atraktivna haljina prikupljena je oko struka tankim zlatnim kaišem. Bogati nabori spuštaju se sve do poda, tako da ultramoderne sandale u boji pudera jedva proviruju pri hodu.

PROČITAJTE JOŠ: Modna pobeda Jelene Đoković: kako je Noletova Jelena osvojila čuveni "Vog" (FOTO)

U skladu sa svojim već čuvenim svedenim ukusom, Jelena se odlučila za diskretne modne detalje - crnu pismo-tašnu, jednostavan ručni sat i neupadljivu narukvicu. Uz začešljan konjski rep i minimalno našminkano lice, svetskim portalima ostalo je samo da se pitaju - otkud taj čarobni sjaj koji na Jeleni još nisu videli... Novak Đoković, u elegantnom smokingu  kraj nje, sigurno zna tajnu!

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Sjaj herojske pobede na finalu Vimbldona ili romantične ljubavi s Novakom koja traje već punih deset godina? Svi se pitaju šta je Jelenu Đoković učinilo tako lepom...