U 20. svi mi eksperimentišemo sa modom ali do 30. godine prava dama mora da stekne određeni nivo znanja o onome šta joj lepo stoji.

Dok tinejdžerki niko neće zameriti ako joj proviri komadić veša ispod pantalona, u 30. je to veoma smešno.

Evo šta treba da znate o teksas pantalonama do 30. godine!

1. Od farmerki ne sme da vam ostaje otisak šavova na koži nogu.

2. Kad se sagnete napred, niko ne sme da vidi vaš donji veš.

3. Potrudite se da pronađete kroj koji vama najbolje pristaje! Trend se uvek menja, ali ako vam najlepše stoje duboke ili uske farmerice – držite se njih.

4. Oblačenje farmerki ne treba da iziskuje napor kao aerobik! Ukoliko morate da zaustavite disanje, uvučete stomak, legnete na leđa ili skakućete sa noge na nogu više od minut kako bi "upali" u farmerice – to nije vaš broj. Tražite druge.

5. Lekcija Rosa Gelara, jednog od nikad zaboravljenih likova serije "Prijatelji" glasi: ne stavljajte losion za telo pred oblačenje uskih pantalona!

6. Kupite par malo kraćih ili "olovka" farmerica. One otkrivaju najseksepilniji deo žene - njene članke.

7. Pronađite savršene čizme koje idu uz sve vaše teksas pantalone.

8. Nemojte nositi farmerice koje su previše pocepane. Ako u takvim pantalonama odete u posetu baki i dedi ponudiće vam novac da kupite nove, "cele", u to budite sigurni.

• acid wash • #ootd #amsterdamMEMO #travelMEMO #styleMEMO

A photo posted by Mary Orton | MEMORANDUM (@maryorton) on Apr 11, 2015 at 7:42am PDT

9. Morate imati bar jedne farmerice u kojima vaša pozadina izgleda fantastično!

10. Ako nosite bele farmerice potrudite se da kod sebe imate i nešto čime ćete moći brzo da ih očistite ukoliko se malo isprljate.

VIŠE: U čemu grešimo kad peremo bele farmerke

11. Farmerke sa elastinom uvek treba prati češće nego one od običnog teksasa. Obične stoje i bolje kad se malo rašire, a za one sa elastinom to je prava katastrofa. Ne dozvolite da vam vise.

12. Prevrnite farmerice naopako kada ih perete. Tako ćete im sačuvati boju.

13. Nemojte nositi nove tamne farmerice po velikoj vrućini ili jakoj kiši pre nego što ih operete. Ako to uradite može da se desi da puste boju.

14. Morate imati bar jedan par farmerica u kome mislite da izgledate savršeno.

15. Drugi par koji takođe morate da imate jeste široki, ili "bojfrend" džins. One su trendi, one su udobne a i važne su za "one dane".

Izvor: Lisa