Izložba u Muzeju Metropolitanu otvorena je 4. maja 2015. godine u Njujorku sa temom "Kina: pogled kroz ogledalo", ali po toaletama koje su glavne zvezde večeri odabrale reklo bi se da je "domaći zadatak" bio - kako doći nag a obučen... Čini se da je taj zadatak najuspešnije ispunila, ko drugi nego Bijonse.

Pogledajte i: Met gala 2015: Amal Kluni blistala u vatrenocrvenoj toaleti Džona Galijana (FOTO)

Zgodna popularna pevačica dokazala je da je vredna čekanja. Zajedno sa svojim suprugom, Džej Zijem, zasijala je poput velike zvezde (što i jeste) na crvenom tepihu u prozirnoj haljini sa dragim kamenjem koju je za Živanši kreirao Rikardo Tiši. Platforme sa naobičnim detaljem na potpetici u nude nijansi takođe nose Živanšijev potpis.

Pogledajte i: Gala toalete Met 2015: najluđe večernje haljine koje otkrivaju skoro sve

Mnogi su njen izbor ocenili kao neprimeren i prenaglašen, ali drugi tvrde da Bijonse svojim stavom pokazuje da nije bitno šta, već kako nosimo, i u upravo u haljini koja otkriva sve, a ne otkriva ništa pevačica je ceo svet ostavila bez daha.

Detalje pevačicine toalete, frizuru i aksesoare možete da pogledate u galeriji.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Bijonse je prilično kasnila na Met Gala veče i taman kada su se svi uplašili da se neće ni pojaviti, pevačica je doslovno zasijala i zasenila sve ostale dame...