Ukoliko želite da tokom cele radne nedelje da izgledate doterano, a treba vam ideja ili savet, pogledajte odlične predloge američke modne blogerke Meri Orton.

Ona se rado poigrava sa svakodnevnim poslovnim kombinacijama koje odišu ženstvenošću ali prvenstveno ostavljaju utisak udobnosti!odgovara.

PROČITAJTE JOŠ: Modni savet za proleće 2015: kako da budete elegantni u farmerkama

Obavezni sastojak magičnog modnog recepta Meri su crne pantalone, u kojima ćete izgledati spremno za poslovni sastanak, sofisticirano u kancelariji i elegantno posle radnog vremena.

Malo ležerniji poslovni izgled postignut je sa kožnom jaknom i cipelama sa ravnim đonom. Bela košulja, koja je uvek odličan izbor kada treba da se opredelite za poslovnu kombinaciju, ujedno je i model u trendu za proleće 2015. godine. Apstraktni print ruže na košilji unosi boju i razigranost u ovakvu poslovnu kombinaciju. Uz crne pantalone koje otkrivaju članak, lakovane cipele sa ravnim đonom idealan su izbor kad vas čeka dugačak i naporan radni dan. Uz to, Meri preporučuje naočare za sunce mačkastog oblika i kosu vezanu u vrlo opuštenu punđu.

U drugoj savršenoj kombinaciji za lepe prolećne dane džemper sa karo dezenom unosi malo ležernosti u strogo poslovnu  formulu. Kragna, donji deo i rukavi bele košulje se vide ispod džempera tako da ćete i dalje biti elegantni.

PROČITAJTE JOŠ: Kako otkriti modne prevare: 3 načina da otkrijete da je firmirana tašna zapravo lažna

Pantalone su šire i vrlo lepo padaju niz nogu, a uz sam skočni zglob se koketno sužavaju.

Lakovane salonke sa vrlo visokom potpeticom daju ovoj kombinaciji pravu dozu ženstvenog.

Za važan sastanak, nisu preporučljive ležerni modni eksperimenti. Ova kombinacija je savršena ukoliko želimo da postignemo strogo profesionalan izgled, jer i dalje ostajemo ženstveni i ljupki.

Beli sako odličan je izbor za kontrast ostalim elementima garderobe. Pantalone su šire i dugačke. One pokrivaju članak i vrlo lepo idu uz otvorene cipele sa potpeticom.

Modna blogerka nam savetuje da se opredelimo za crnu torbu, ili elegantni ranac i upotpunimo kombinaciju naočarima mačkastog oblika i tamnim, crvenim karminom.

PROČITAJTE JOŠ: Obuća u trendu: hit baletanke za 2015. godinu

Izvor: Lisa