Modne savete je uvek bolje tražiti od kreativnih direktora nego od kreatora...

Dok će vam drugi pričati o sezoni na koju tek treba da čekamo još godinu dana - oni uvek pripremaju garderobu za dva godišnja doba unapred, kreativni direktori imaju sluha za svoje potrošače...

A njih uvek zanima najpraktičnija modna poruka - koji komadi mogu najbrže, najbolje i najekonomičnije da osveže našu garderobu!

Marisa Veb bila je na čelu kreativnih timova više moćnih brendova, a izuzetno je cenjena i kao stilistkinja.

PROČITAJTE: 10 stvari koje žena mora da ima posle tridesete

U tom svojstvu često sarađuje i sa popularnim portalom "Who What Wear" i za njih je izdvojila 3 glavna komada koje predlaže za modno proleće 2015. godine.

A photo posted by MARISSA WEBB (@marissawebb) on Jan 31, 2015 at 5:28pm PST

Pod pretpostavkom da u ormaru imate kožnu jaknu u crnoj boji, Marisa predlaže da investirate u model u boji. Bilo da se odlučite za električno plavu, pastelno ružičastu ili jarko narandžastu, u ovakvoj jakni bićete upečatljivi.

Pastelnoroze kožna jakna, foto: Promo / Neiman Marcus

Drugi predlog je maksi suknja. Idealna je za večernje izlaske, ali i nešto svečanija događanja. Ona će izgledati sofisticirano i elegantno čak i u kombinaciji s običnom pamučnom majicom i kožnom jaknom.

PROČITAJTE: Model u trendu: hit pantalone za proleće 2015!

Dugačka suknja sa visokim šlicom, foto: Promo /Neiman Marcus

Treća investicija za ovo proleće neka bude tunika. Ako volite popularni "boho" (boemski) stil, to će biti pun pogodak. U svakom slučaju, duža tunika odlično prikriva sitne nedostatke, a uklopiće se uz jaknu i različite vrste obuće.

PROČITAJTE:  Najveći hit mode već imate u ormanu: kako izgleda bela košulja za 2015. godinu

Zanimljiva tunika, foto: Promo / Anthropologie

Izvor: Lisa

A photo posted by MARISSA WEBB (@marissawebb) on Jan 15, 2015 at 6:34pm PST