Romantični grad svetlosti, šika i elegancije ali i najmodernijih žena, ovih dana sija! Od 4. do 11. marta imamo priliku da uživamo u revijama najvećih svetskih dizajnera koji predstavljaju najnovije trendove za jesen/zimu 2016. godine U središtu modnog zbivanja primetili smo dosta javnih ličnosti od stila: modne blogerke, novinarke i trendseterke. Oštro oko fotografa ih je pratilo u korak, zabeleživši najbolje modne kombinacije.

Najstilizovanije Francuskinje na ulicama Pariza nam otkrivaju koje modne trendove moramo poneti, ako želimo da budemo u trendu ovog proleća.

Popularna dizajnerka i modna novinarka, Ana Delo Ruso je uočena na ulici Pariza. Izlazeći iz automobile, iskoristila je priliku da pozira i pokaže pažljivo odabranu modnu kombinaciju. Crni sako i pantalone je iskombinovala sa belom košuljom, izvezenom zlatnim motivima.

Modna blogerka Irena Bufo je zanimljivim modnim izborom oduševila sveprisutne. Irena je ponela elegantni zeleni komplet koji se sastoji od cigaret pantalona i sakoa sa volanima. Kombinaciju je upotpunila klasičnim crnim šeširom i naočarima u istoj boji.

Još jedna modna blogerka, Elsa Muse, nije propustila ovaj veliki modni događaj. Obilazeći najznačanije modne revije, Elsa je prošetala zanimljivu kombinaciju. Teget komplet je iskombinovala sa teksas jaknom, crnom torbom i bordo sandalama. U istoj boji je dodala ruž - boja vina je zaista boja 2015. godine! 

U bogatoj galeriji fotografija pogledajte najstilizovanije dame koje dikitraju modne trendove. Dnevni stil i ekstra šik! 

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Najzanimljivija moda nije na reviji, već na ulici! Tako bar tvrde šik Francuskinje, kao i o dame sa svih strana sveta koje vole modu a najviše je vole u Gradu svetlosti. Samo za vas, modni izveštaj za ulica Pariza u 25 slika...