Jednostavna, blago ukrojena haljina koja pada sve do poda savršen je izbor za svaku svečanu priliku, poručuje Viktorija Bekam svojom modnom kombinacijom za veče u londonskom "Paladijumu" 30. novembra 2014. godine. Ako vam se njena savršena toaleta čini poznato, to je zato što je ona zaista voli toliko da je spremna da je obuče više puta u javnosti!

Doduše, prethodna verzija bila je u beloj boji, a popularna gospođa Bekam nosila ju je na Met Gala večeri 2014. godine. Izuzetno zanimljiv dodatak - vidljiv i naglašen patent-zatvarač na leđima - zaštitni je znak modela iz dizajnerkine kolekcije, a kontrast mat donjeg dela i satenskog sjajnog topa predstavlja otmenu igru tekstura, sasvim dovoljnu za damu od ukusa. 

Iste večeri, Sijena Miler se odlučila za romantičnu, ženstvenu haljinu iz kolekcije modne kuće "Barberi", sašivenu od čipke u prljavoružičastoj, bledoljubičastoj i srebrnoj boji. Vanvremenski kroj sa širokim bretelama preko ramena daje Sijeni izuzetno šik izgled i odmereni seksepil.

"Barberi" je sinoć bio izbor i Ane Kendrik - iz linije "Barberi Prorsum" stiže jednostavna, mladalačka haljina u petrolej-plavoj boji, bez mnogo ukrasa i detalja. Ponovo gola ramena, pomislićete, a mi vas podsećamo da se ove zime izuzetno često nosi šal, ogrtač ili pončo (pogledajte ovde kombinaciju sa elegantnim kratkim ogrtačem Anđeline Džoli) pa predlažemo da i vi odaberete neku sličnu kombinaciju po svom ukusu. 

Detalje ove tri elegantne večernje kombinacije i šik frizure predstavljenih dama pogledajte u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Savršen model večernje haljine za dame s malim grudima ponela je Viktorija Bekam u londonskom Paladijumu, a za vas smo izabrali još dve elegantne haljine koje će vas inspirisati za zimske svečanosti na kraju 2014. i početku 2015. godine!