Elegantna i nasmejana, princeza Kejt Midlton posetila je u pratnji supruga princa Vilijama londonski Paladijum 13. novembra 2014. godine i izazvala ogromnu pažnju medija i okupljene publike već na crvenom tepihu!

Najpopularniji par britanske kraljevske porodice došao je da pruži podršku akciji Dobrotvornog fonda umetnika zabavljača, a kako je princeza Kejt dugo bila u kućnom "karantinu" zbog teške trudnoće (više o tome pročitajte ovde), svi su bili oduševljeni njenim divnim izgledom.

Crna čipkana haljina koju je Kejt obukla dolazi iz kolekcije Dijane fon Furstenberg, a uz njene omiljene safirne minđuše, došla je do izražaja i niska punđa - zaštitni znak lepe vojvotkinje. Ispod uske haljine diskretno se ocrtava trudnički stomačić, ali mlada mama princa Džordžija još uvek deluje vrlo vitko.

VIŠE: Modni trenutak: retka prilika da Kejt Midlton vidimo u crnini

Čipka dolazi do izražaja na rukavima dužine do lakata, na kojima nema postave kao i delu oko vrata koji na leđima ima mali, ukusan izrez.

VIŠE: 3 delotvorne vežbe za vitke noge poput Kejt Midlton

Detalje Kejtine modne kombinacije i haljinu u punoj dužini pogledajte u galeriji slika!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Nasmejana i sa božanstvenom šminkom i frizurom, u fantastičnoj čipkanoj haljini koja diskretno pokazuje trudnički stomačić, vojvotkinja Kejt osvojila je sve prisutne u londonskom Paladijumu!