Prelepe, duge, elegantne i izazovne toalete zavladale su crvenim tepihom u američkom gradu Nešvilu 5. novembra 2014. godine. Povod je bila 47 dodela nagrada za kantri muziku, a najpoznatije dame Holivuda prošetale u svom najboljem izdanju.

Posebnu pažnju privukle su tri dame sa svojim providnim toaletama, koje diskretno otkrivaju pojedine delove tela. 

Nikol Kidman, Keli Pikler i Lili Odridž zamenile su jednostavne duge toalete providnim, izazovnim materijalima koje su u isto vreme daju prefinjen izgled, ali i ističu njihovu seksepilnost.

Nikol Kidman u haljini Roberta Kavalija u isti mah postigla je romantičan izgled, ali je takođe u neobičnom dezenu i providnom materijalu pokazala svoje savršeno telo u 47 godini.

Ne samo da su ove haljine zavladale Amerikom, već su i naše dame rado počele da nose slične kreacije. Pogledajte crnu providnu toaletu Seke Aleksić ovde.

Da ovim dama odlično stoji ovo seksepilno izdanje sa notom elegancije i prefinjenosti uverite se i sami! Detalje toaleta možete pogledati u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Balske haljine i kraljevski staling nije više zanimljiv svetskim damama, jer sve počinju da se okreću izazovnijim kreacijama i diskretnom otkrivanju nekih delova tela. Da im i to stoji odlično, potvrđuju slike sa dodele muzičkih nagrada u Americi...