Ime Nađa Abulhosn siguro ste nekad čuli jer je ova dama sa oblinama poznata po svom besprekornom ukusu i komadima garderobe za punije dame.

Lepo lice, obline i istančan ukus za modu krase ovu damu koja je privukla pažnju javnosti jer je pobedila na američkom takmičenju za XL modela u 2011. godini. Od tada nezaobilazan je model u mnogim modnim kampanjama!

Više: 10 najlepših venčanica za dame sa oblinama

Na njenom blogu „Nadia Aboulhosn“ osim savršenih dnevnih i večernjih kombinacijama, Nađa ohrabruje dame i prenosi im citate poznatih modnih urednika kako bi im povećala samopuzdanje.

Kako ističe, u početku je njen blog bio ispunjen kombinacijama u crnoj boji. Međutim, vremenom je shvatila da su boje i krojevi namenjeni svim damama bez obzira na građu!

Više: 10 savršenih modnih kombinacija za dame sa oblinama

Izabrali smo Nađine savršene večernje kombinacija da vam posluže kao inspiracija da nešto slično nabavite i sebi!

Osim klasične crne haljine dužine do ispod kolena koja nikada neće izaći iz mode, našu pažnju privukao je komplet sa teksas suknjom i crnom bluzom koji izgleda vrlo upečatljivo i prefinjeno.

Haljina sa crvenim detaljima je odličan način da zasenite svojim besprekornim izborom, a svetlucava haljina širokog kroja je njeno najnovije izdanje koje smo pronašli na blogu i kako tvrdi Nađa idealno je za novembarske dane uz dodatak bordo ruža koji je hit 2014. godine.

U galeriji vas čekaju fotografije 5 sjajnih elegantnih haljina!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Prefinjen, moderan i seksipilan izgled nije rezervisan samo za vitke dame! Koliko god kilograma ili godina imale, uz savete jedne od najpoznatijih blogerki na svetu Nađe Abulhosn, možete izgledati kao da ste izašli iz modnog časopisa...