Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera Novaka, dala je ekskluzivni intervju za septembarsko izdanje poznatog časopisa "Vog", piše4 Blic, 25. avgusta 2014. godine.

"Drugi godinu zaredom u septembarskom izdanju! Divne slike i prelep članak! Naročito priča o trakicama" - stoji na Tviter profilu Jeleninog "fan kluba" koji je gospođa Đoković retvitovala.

U članku u pomenutom časopisu Jelena govori o humanitarnim aktivnostima fondacije "Novak Đoković" kojom ona rukovodi, uz svesrdnu Noletovu pomoć.

Pričala je o tome kako su pomogli žrtvama poplava, kao i to da su celokupnu Noletovu zaradu od par prethodnih turnira, kao i novac od ekskluzivnih slika sa venčanja, donirali u humanitarne svrhe.

Ovde pogledajte ljupki i jednostavni stil Jelene Đoković.

Takođe spominje i dve gala dobrotvorne večere na kojima je Novak okupio svoje prijatelje iz sveta šoubiznisa, u Londonu i Njujorku, i koji su donirali novac za izgradnju vrtića u Srbiji.

Takođe, neizbežna su bila i pitanja o pripremama za venčanje, kao i za sam taj čin, Jelenine utiske.

Jelena je ispričala kako je potraga za idealnom venčanicom potrajala, kao i da su skoro svi modeli bili preveliki za njenu krhku figuru. Zatim je odlučila da poseti dizajnere u Parizu i Londonu, da bi se napokon u novembru 2013. upoznala sa Sarom Barton iz "Aleksandar Mekvina", i kako je rekla, "odmah osetila pravu vibraciju".

Nakon par meseci, odabrali su pravu haljinu, za koju je dizajnerka rekla da je "lagana, delikatna, bela i lomljiva".

Bartonova je u venčanicu ušila plavu trakicu, koja simbolizuje katoličku tradiciju venčanja, koja nalaže da mlada nosi "nešto plavo i nešto pozajmljeno". Jelena je uz osmeh rekla da im je ona nakon toga zatražila da dodaju crvenu trakicu, srpsku tradicionalnu, protiv uroka.