Crno odelo s potpisom "Sen Loran" i nešto svetlija varijanta u crno-sivom "šah" dezenu iz modne kuće "Salvatore Feragamo" od juče su, verovatno, među najtraženijim poslovnim modnim kombinacijama...

Jer fotografije Breda Pita koji se 12. juna 2014. godine pridružio Anđelini na Globalnom samitu za okončanje seksualnog nasilja u konfliktima u Londonu osvanule su na svim modnim portalima uz sjajne komentare.

Anđelina je, da podsetimo, prethodna dva dana bila apsolutno "verna" Majklu Korsu kad je u pitanju odeća pa je prvog dana nosila beli sako sa suknjom "pun krug" (pogledajte ovde), a drugog izvanredne, damske "palaco" pantalone i ženstvenu bluzu (pogledajte ovde).

Crno odelo je za nju, takođe, fantastičan izbor: uz jednostavne "Lobutin" salonke, minimalan mejkap i kosu začešljanu od lica, Anđelina je i ovoga puta bila primer svedenog glamura. Uz sjajnu novu frizuru i naočare koje mu svakako daju notu ozbiljnosti, Bred je bio posvećen i pažljiv partner... pogledajte detalje u galeriji slika.

LepaiSrecna Superheroji današnjice ne nose oklope već elegantna odela! Poslovno, ali vrlo šik, tako bi se moglo opisati modno izdanje Anđeline Džoli i Breda Pita na Globalnom samitu za okončanje seksualnog nasilja u konfliktima koji je juče završen u Londonu.