Na premijeri svog najnovijeg filma “Grejs od Monaka”, ali i svečanom otvaranju Kanskog festivala 14. maja 2014. godine, Nikol se pojavila u sofisticiranoj dugoj toaleti sa potpisom Armani.

    U korset, dugoj Armani Prive haljini iz prolećne kolekcije 2014. izgledala je kraljevski, dok se nežno plava boja haljine sasvim uklopila sa njenim svetlim očima.

    Sitni srebrni detalji po haljini su dali čitavom izgledu notu ekstravagancije, a lepo su se uklopili i sa ostalim modnim detaljima: "Kaftan" dijamantska narukvica i "Vinston" minđuše  divno su joj stajale i lepo su se videle,  jer se glumica odlučila za frizuru koja joj otkriva lice.

    Čitav izgled začinila je priodnom šminkom: sjajan izbor, s obzirom na mnoštvo detalja po haljini. Ovde možete pogledati kako su izgledale i ostale dive na cvenom tepihu, a u galeriji slika kansko izdanje ove australijske glumice.

    LepaiSrecna Graciozna, nežna i elegantna slavna glumica Nikol Kidman je na otvaranju Kanskog festivala potpuno opravdala ulogu princeze Grejs Keli iz filma koji je sinoć premijerno prikazan jer je i sama izgledala kao da je stigla iz bajke…