U Živanši haljini u duhu "Igara prestola", Adrijana Lima ponovo je bila meta svih objektiva na velikoj modnoj izložbi otvorenoj 4. maja 2014. godine u Metropolitenu u Njujorku (više o tome, pročitajte ovde). Neki su odmah prokomentarisali da je bila upadljivo ozbiljnog lica i pripisuju to nedavnim vestima o razvodu od našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića, dok drugi ukazuju na njen visoki profesionalizam i činjenicu da su mnoge aktuelne ali i nekadašnje manekenke "Viktorije Sikrit" sinoć opravdale visoku reputaciju ove modne kuće.

Tako se Karli Klos pojavila u glamuroznoj toaleti Oskara de la Rente, dok je Žizel Bundšen blistala kraj Toma Brejdija u haljini od crne čipke s potpisom "Balensijaga". Oni su, inače, bili među najelegantnijim slavnim parovima na ovom glamuroznom događaju, a kako su izgledali Viktorijini anđeli, pogledajte u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Sve su oči bile uprte u Adrijanu Limu koja se sinoć pojavila prvi put na crvenom tepihu nakon objavljene vesti o razvodu od našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića. Uz nju, objektivi su lovili i druge "anđele" Viktorije Sikrit.