Uz Lesli Man i Kejt Apton nije baš lako zadržati svu pažnju fotoobjektiva, ali je Kameron Dijaz ponovo to uspela na premijeri filma "Druga žena" odrćanoj 21. aprila 2014. godine u Vestvudu, u Kaliforniji.

Mala crna haljina je često izbor ove slavne glumice (pogledajte njeno modno izdanje iz Londona ovde), a ova kreacija Stele Mekartni odlično stoji bivšem manekenki koja i u 41. godini održava fantastičnu figuru.

Uz jednostavan i efektan dekolte Kameron se iskusno odrekla bilo koakvog upadljivog nakita, a i frizura spada u one koje s malo truda možete i sami da napravite kod kuće.

Salonke "Manolo Blanik", međutim, daju čitavoj kombinaciji holivudsku notu - zlatne nitne čine ih istovremeno i vrhunski modernim ali i nezaboravno glamuroznim. Pogledajte čitavu kombinaciju u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Zahvaljujući neobičnom dekolteu i majstorski drapiranim naborima na maloj crnoj haljini Stele Mekartni, Kameron Dijaz je ponovo zasenila sve prisutne na losanđeloskoj premijeri filma "Druga žena".