SPAVATE KOD MOMKA, A UJUTRU FRKA? Da li vam se oseća iz usta, da li vam je masna kosa? Imamo rešenje!

Da bi vam ujutru dah bio mirisan čak i ako ste spavali van kuće, poslužite se pastom za zube u tabletama, a kosu osvežite šamponom za suvo pranje.

Shutterstock

Kad na Instagramu lepotice objave čarobne slike uz opis "ovakva sam se jutros probudila", svi već znamo da je to namešteno.

Svi smo ujutru čupavi, malo naduveni, suvih usana, nekad i malo crvenih očiju... Ali ono što nas najviše brine, to je da li imamo neprijatan zadah iz usta, a poneko se sekira i zbog kose koja se - preko noći - zamasti.

"Da biste predupredili ovakve situacije, dobro dođu dve sitnice koje staju čak i u manju tašnu kakvu nosimo u večernji izlazak", kaže gospođa Svet, u čije se savete o higijeni pouzda skoro milion njenih pratilaca na Instagramu.

Shutterstock  

"Uvek u tašni treba da imate jednu ili dve kalodont tablete", kaže ova influenserka. "Premda se i pasta  za zube u tabletama, po pravilu, malo trlja četkicom pa tek onda ispere, možete i samo da ih malo prožvaćete i ostavite da deluju dok ste u toaletu i zatim isperite usta", kaže ona.

Drugi problem se rešava pomoću mini pakovanja šampona za suvo pranje. Ako vam se kosa brzo masti, nekad čak i preko noći, možete šampon za suvo pranje upotrebiti uveče ili ujutru, kosa će vam biti sveža i mirišljava.

Pročitajte i šta da radite ako se nađete u toaletu u restoranu, a nema WC papira.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Zašto su stalni zubi žuti Opis: Zašto stalni zubi izgledaju žuto  TikTok/ weisstorortho

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.