Zanosna, uvek! To priznanje potvrđeno je i 2008. godine kada je proglašena najboljim modelom svih vremena i vlasnicom najlepših nogu na svetu.

Eli se u 21. godini udala za francuskog kreativnog menadžera i fotografa Elle magazina Žila Bensimona i, kako se priča, njemu je zahvalna za to što ju je učinio slavnom i bogatom. Posle tri godine braka 1996. upoznaje bogataša Arpada Busona sa koji je dobila dva sina. Ta ljubav, koja se nikada nije završila bračnim zavetima, trajala je devet godina i od 2005.

Eli je uživala u svojoj slobodi. Njeno telo donelo joj je još neki milion, a u vezama sa pevačem Brajanom Adamsom i bilionerom Džefrijem Soferom uživala je u spontanom i veselom seksu, baš onakvom kakav voli!

Ovo je rečenica koju Eli često spomene u intervjuima jer priznaje da je sebe drugačije zamišljala. Želela je da bude fina devojka, ali njeno savršeno telo - duge, lepe noge i bujne grudi odvele su je u svet šou-biznisa u kome se odlično snašla. Shvatila je da sve što joj je majka priroda podarila može dobro da unovči i to je i uradila - postala je najplaćeniji model na svetu čiji bankovni račun danas glasi na oko 100 miliona funti.

Dovoljan razlog da i vi pogledate galeriju njenih slika...

LepaiSrecna Zanosna Australijanka poznata po nadimku Body, supermodel Eli Kefirson s razlogom nosi titulu najboljeg tela i najlepših nogu u šou biznisu iako je napunila 50 godina.