Tanka kosa ima manje volumena te joj je potrebna izbalansirana nega koja neće dozvoliti da frizura “pada”. Raznovrsni proizvodi za lepši sjaj kose sadrže sastojke koji kosu čine blistavom ali ne postižu volumen.

NIVEA DIAMOND VOLUME zadovoljava oba zahteva – formulacija sa česticama dijamanta i tečnim keratinom obogaćuje kosu svetlucavim dijamantskim sjajem ali i lepršavim volumenom.

Strukturalni protein keratin čini 95 odsto naše kose. ”Usled spoljašnjih uticaja, kao što su farbanje kose, ili redovno feniranje, nastaju problemi na keratinskom sloju dlake i ona postaje gruba. Posledica toga je da kosa ostaje bez sjaja i deluje beživotno”, objašnjava ekspert dr Natali Sors, direktorka razvoja NIVEA Hair Care.

NIVEA DIAMOND VOLUME, zahvaljujući finim česticama dijamanta, čini kosu glatkom od samog korena pa sve do njenih  krajeva i tako omogućava refleksiju svetlosti, a kosi vraća sjaj. Formulacija sa tečnim keratinom oblaže svaku vlas i štiti prirodni sloj keratina od štetnih uticaja. Rezultat: kosa raskošno sija i ima prirodan volumen. Pogledajte proizvode i proverite aktuelne cene u našoj galeriji slika, a na sledećim stranama pročitajte koje su specifične potrebe tanke kose.

PageBreak

Direktorka razvoja Nivea Hair Care dr Natali Sors otkriva koje su specifične potrebe tanke kose, i šta još, osim korišćenja proizvoda za kosu, je potrebno kako bi ona izgledala zdravo i sjajno.

Nova Nivea Diamond Volume linija proizvoda je razvijena u skladu sa velikom željom i potrebom žena koje imaju tanku kosu: da imaju sjaj a da im pritom kosa ne pada. Kako ste otkrili šta je zapravo potrebno ovim ženama?

Sproveli smo brojna istraživanja sa potrošačima, da bismo saznali specifične potrebe žena kada su u pitanju proizvodi za negu i stilizovanje i šta je to što im nedostaje.  Takođe, mnogo smo naučili i iz foruma i analiza trendova. U našem modernom istraživačkom centru u Hamburgu sve te želje i saznanja preneli smo u konkretne formulacije i proizvode. Kada su novi proizvodi bili spremni, potrošači su testirali nove formulacije. To je naš način da utvrdimo da naši proizvodi odgovaraju potrebama potrošača u svakom pogledu.

Nova Nivea Diamond Volume linija proizvoda razvijena je specijalno sa normalnu i tanku kosu. Koje su to specifične potrebe tanke kose?

Tankoj kosi je potrebna posebna nega. Sa jedne strane, velika doza hranljivih sastojaka može učiniti da ona “pada”, dok premalo čini da izgleda beživotno i suvo. To praktično znači da žene koje imaju tanku kosu treba da izaberu između dve opcije: da imaju sjajnu kosu, ali bez volumena ili suvu kosu koja ima volumen.

Sjaj i volumen u jednom proizvodu – kako je to moguće a da frizura bude postojana?

Često se dešava da proizvodi za postizanje volumena više odgovaraju gustoj kosi. Upravo to je razlog zašto je DIAMOND VOLUME linija veoma lagane formulacije posebno razvijena za tanku kosu. Izbegli smo svaki sastojak koji bi eventualno mogao uticati na to da kosa “pada”. Proizvodi nude optimalni balans hranljivih sastojaka, suptilnih dijamantskih čestica i tečnog keratina. Rezultat: vidljivo nežna kosa koja sija sa laganim volumenom.

Osim upotrebe efikasnih proizvoda, šta se još može učiniti da kosa izgleda sjajno i zdravo?

Kosu što manje treba izlagati štetnim spoljašnjim uticajima: treba izbegavati UV zračenje, adekvatno je ispirati nakon plivanja u morskoj vodi ili bazenu...

Tekst: PROMO

LepaiSrecna Lagana formulacija obogaćena finim dijamantskim česticama i tečnim keratinom, poput prirodnog, oživljava beživotnu kosu čineći je sjajnom i lepršavom.