Za savršen izgled, potrebno je samo da čovek bude - srećan! Ovo je jedina tajna lepote slavne Šeron Stoun, inače vlasnice bizarnog holivudskog rekorda za najduže "pauziran" kadar u filmu "Niske strasti". Šeron je, po ko zna koji put, oduševila publiku svojim izgledom na američkoj premijeri filma "Lavlejs" početkom avgusta 2013. godine.

”Moja tajna je da - nema tajne! Samo radim sve ono što mislim da treba da radim. Jedem pravilno, redovno spavam, vežbam i srećna sam. Imam divnu porodicu i dobre prijatelje. Biram srećne i dobre umesto loših i nezdravih stvari”- otkriva slavna američka glumica, tvrdeći da uprkos lošim stvarima koje nas ponekad zadese, iz toga uvek moramo da izvučemo pozitivan zaključak.

Zanosna Šeron svesna je da stari, ali tvrdi da nema problem sa tim. Ne brinu je bore, jer kaže da nikada nije bila srećnija, a to je ono što je, po njenom mišljenju, najbitnije.

”Mislim da starim, ali uživam u tom procesu. Uživam u mojim godinama, uživam u životu i mojoj porodici. Ja sam jedna jako srećna osoba”, dodaje Stoun. Zvezda je prošlog meseca izjavila da uprkos brojnim ponudama poznatih plastičnih hirurga, ponosno odbija bilo kakvu intervenciju na svom licu. "Ne biste verovali kada bih vam rekla koliko hirurga je pokušalo da me ubedi da uradim zatezanje lica! Nekoliko puta sam saslušala o čemu se radi, ali kada bih nakon toga pogledala svoje fotografije, pomišljala bih Šta bi oni ovde imali da zategnu?", šaljivo zaključuje Šeron.