Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stil: Demi Mur

Kontroverzna i prelepa, Demi je uspela da kao devojčica iz nestabilne porodice izraste u jednu od najskupljih glumica u Holivudu.

  Izvor: Foto: Guliver / Getty, Thinkstock

Poznatu glumicu Demi Mur otac je napustio pre nego što se rodila, a takva porodična situacija u obrisima se odrazila i na njen život.

S obzirom da se zbog nestalnog duha očuha, ali i njene majke, u detinjstvu selila više od 40 puta, normalno detinjstvo za malu Demetriu bilo je prava nepoznanica. Školu je ostavila sa 16 godina, sa 18 se udala za rokera Fredija Mura, a sa 19 je postala zvezda sapunice  “Opšta bolnica”.

Pod pretnjom da će biti izbačena iz serijala, posle tri godine sa kokaina se skinula za samo nedelju dana.Kao veoma vešta u ličnoj promociji slikala se naga u poodmakloj trudnoći za naslovnu stranu magazina Vanity Fair i tako stekla slavu veću od glumačke. Komercijalni uspeh filma “Duh”, kontroverzno ostvarenje “Nepristojna ponuda”, kao i film “Striptiz” učinili su Demi Mur najskupljom glumicom Holivuda.

Drugi brak Demi Mur i kolege Brusa Vilisa trajao je 11 godina i ni danas se ne zna zašto je prekinut. Njih dvoje godinama se nalazilo na listi 50 najlepših i najskladnijih svetskih parova. Za 16 godina mlađeg Eštona Kučera udala se 2005. i danas se, u brakorazvodnoj parnici, spore oko podele imetka.

Tekst: Ivana Vušković

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije