Jedan od najvećih problema u nezi kože tokom leta je dehidratacija. Visoke temperature i znojenje mogu dovesti do gubitka vlage u koži, što dalje uzrokuje suvoću, perutanje i iritaciju. Jaka vrućina donosi i muke s kosom - ona se isušuje, što je dodatni problem za već suvu ili kovrdžavu kosu.

Uz štetu od sunca i pojačanog znojenja, mnogo je faktora koji predstavljaju izazov za očuvanje svežeg, hidriranog tena, zategnute kože tela i negovane kose.

Zato su tu top proizvodi Afrodite koji će vam pomoći da negujete i očuvate svoju lepotu, a mi vam poklanjamo 5 Pure Coconut setova iz Afroditine SPA linija za negu tela. Imate fantastičnu priliku da osvojite odličnu, kvalitetnu kozmetiku, a za to je potrebno samo da budete što kreativniji na našem konkursu.

Afrodita 100% SPA PURE COCONUT pruža negujuću harmoniju i obezbeđuje unutrašnju ravnotežu tela i duha. Linija sadrži 3 proizvoda: piling, maslac za telo, body tonik i namenjena je za negu svih tipova kože, pa i one osetljive. Svaki od setova koje poklanjamo sadrži sva tri proizvoda.

Afrodita 100% SPA PURE COCONUT piling za telo nežno odstranjuje odumrle ćelije epiderma. Regeneriše i hrani kožu zahvaljujući sinergiji negujućih sastojaka: potpuno ekološkog kokosovog ulja i karite maslaca.

Afrodita 100% SPA PURE COCONUT maslac za negu tela je proizvod sa potpuno ekološkim, devičanskim i hladno ceđenim kokosovim uljem koje sadrži visok procenat masnih kiselina i tako podstiče regeneraciju ćelija kože. Deluje kao prirodni antioksidans, štiti od isušivanja i zavodi slatkim mirisom kokosa.

Afrodita 100% SPA PURE COCONUT tonik kokosova voda osigurava prenos vlage u dublje slojeve kože i popravlja penetraciju aktivnih sastojaka iz dodatne nege. Odlična je za negu lica, tela i kose.

Da biste osvojili jedan od ovih fantastičnih 5 setova, potrebno je da odgovorite na pitanje: Kako izgleda vaša nabavka kozmetike pred odlazak na more?

Odgovor napišite u komentaru na ovaj tekst, a da biste ostavili komentar potrebno je da imate otvoren profil na portalu lepaisrecna.mondo.rs. Korisničko ime za otvaranje profila birate sami, te možete odlučiti da se registrujete sa svojim imenom i prezimenom ili da ostanete anonimni prilikom komentarisanja. Zapamtite, odgovori sa najviše pozitivnih reakcija i oni najkreativniji osvajaju nagradu!

Celokupna pravila za ovaj konkurs pročitajte ovde 

Final L&S Pravila Nagradnog konkursa - Afrodita Set.docx

Nagradni konkurs počinje u ponedeljak, 22.7.2024. u 9:00 časova i završava se u petak, 26.7.2024. u 9:00 časova.

Tekst: Promo