Glumicu Kim Katral svi pamtimo kao atraktivnu Samantu Džouns iz serije "Seks i grad". Tokom emitovanja planetarno popularne serije, Kim je postala jedna od modnih ikona i žena čiji se izgled kopira širom sveta.

Osim fenomenalnih odevnih kombinacija, Kim je uvek birala i odlične frizure, koje su se uklapale u njen damski stil i vizuelno je podmlađivale.

Danas glumica ima 67 godina i i dalje izgleda apsolutno fenomenalno i bar 15 godina mlađe! Mnogi se pitaju kako, a bjuti stručnjaci kažu da je trik u njenoj frizuri.

kim katral 0805267788.jpg
Profimedia 

Slojeviti lob sa šiškama stoji joj besprekorno, te ne treba da čudi zašto ga se čuvena Samanta ne odriče više od 20 godina. Ova frizura je savršena za sve žene koje ne vole ni dugu, ali ni previše kratku kosu, a dodatni plus jeste i to što je ovo pun pogodak za dame sa tankom kosom, koja s godinama postaje verni pratilac većine žena.

Osim toga, šiške kakve nosi Kim Katral vizuelno omekšavaju izgled lica, što je i te kako dobro kada lice od godina pomalo "ogrubi".

kim katral 0785932499.jpg
Profimedia 

Da je ova frizura apsolutno savršena govori i činjenica da se veoma lako i brzo oblikuje, te ne treba da trčite svaki čas kod frizera ili provodite sate ispred ogledala.

Pogledajte i kako se nataša Ninković podmladila frizurom.

BONUS VIDEO

STEPENASTO ŠIŠANJE NAJBOLJA FRIZURA ZA ŽENE 50+ TikTok/bishop_branding

Tekst: Lepa&srećna / B.S.