Pored toga prisutni su obogatili svoje iskustvo u jedinstvenoj mini laboratoriji Dahlia lab gde su napravili kremu za lice prema svojim željama i poneli jedinstvenu uspomenu iz Dalije.

Iskazujući zadovoljstvo i ponos, jer nekadašnji gigant obeležava vek trajanja u novom ruhu, gostima su na događaju obratile dame koje stoje ispred kompanija Dahlia i Siberian Wellness.

SSS_5.jpg
Promo 

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo se ponovo okupili, ovoga puta kod nas u kompaniji, jer smatram da je to najbolji način da se stekne uvid u to šta radimo. Naša misija je da stvaramo efikasne i zdravije kozmetičke proizvode, osmišljene sa namerom da poboljšaju ne samo izgled već i celokupno blagostanje ljudi. Iza nas je vek trajanja Dalije, takav kredibilitet oslanja se na istraživanja i stvaranja vrednosti koje implementiramo sa ciljem da dobijemo najbolje moguće rezultate", rekla je Tatjana Germanovna, predsednica kompanije Siberian Wellness.

SSS_8.jpg
Promo 

"Pokazali smo da sinergija između dve kompanije kroz spoj tradicije sa jedne strane, i tehnologije sa druge, pravi recept za uspeh. Oslanjajući se na najnovije tehnologije i naučna saznanja naši stručnjaci uveliko rade na novim linijama proizvoda. Posvećeni proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda koji korisnicima pružaju različite benefite, imamo jedinstvenu priliku da proširimo ponudu kompanije Dahlia i zadovoljimo potrebe tržišta na višem nivou", rekla je Dragana Orlandić, CEO kompanije Dahlia.

SSS_43.jpg
Promo 

Novi unapređeni portfolio Dahlia kozmetičkih proizvoda za negu predstavljaće spoj snage tradicije i modernih tehnologija. Gosti su ovom prilikom dobili na poklon proizvode za domaćinstvo pod brendom Siberian Wellness -a - „Green pin“ , čija efikasnost je višestruka, a sastav takav da ne zagađuje planetu.

SSS_27.jpg
Promo 

Budući planovi kompanije Dahlia je da novi proizvodi prate isti put, da budu zdraviji i osmišljeni sa namerom da unaprede opšte blagostanje i postanu neizostavan deo svakodnevne nege za one koji brinu o svom izgledu i zdravlju.

SSS_31.jpg
Promo 

Podsećanja radi, investicijom vrednom 15 miliona evra, kompanija Dahlia preuzeta je od strane Siberian Wellness krajem 2022. godine.

SSS_25.jpg
Promo 

Zahvaljujući kooperaciji sa globalnim brendom Siberian Wellness, Dahlia sada ima priliku da iskoristi sve prednosti nove saradnje kako bi se prilagodila modernim zahtevima tržišta i nastavila svoj uspešan put.

Tekst: Promo