Sjajna, zdrava kosa je želja svake žene, ali ne možemo ni da se odreknemo uređaja i preparata koji nam pomažu da oblikujemo frizuru po svom ukusu pa i modi. Zato toliko često podvrgavamo svoje nežne vlasi farbanju, mini-valu (da, i on se vraća), feniranju i "peglanju" da možda više nije ni pitanje da li nam je kosa oštećena već samo - u kojoj meri.

Ipak, sada više ne morate da birate da li ćete imati zdravu kosu ili modernu frizuru. Stigla je  tehnologija MoistureProtect. Ova tehnologija je ugrađena u Filipsove uređaje fen, presu i uvijač, od kojih svaki ima zadatak da, uz odgovarajuću stilizaciju, zaštiti kosu od pregrevanja i očuva  njenu hidrataciju.

Automatski uvijač MoistureProtect je izuzetno lak za korišćenje, a daje prelepe uvojke, baš kao iz frizerskog salona. Zbog specifičnog dizajna, nemoguće je da se opečete, a imate na raspolaganju čak 27 podešavanja.

Filips uvijač MoistureProtect
Envy Croatia 

MoistureProtect Philips fen održava prirodnu hidrataciju kose, čak i prilikom sušenja. Ovde senzor koristi infracrvenu tehnologiju za stalno dijagnostifikovanje nivoa vlage u kosi i automatski prilagođava temperaturu koja će održati prirodnu hidrataciju. Rezultati pokazuju zaštitu vlažnosti do 85% nakon 5 minuta sušenja Philips MoistureProtect fenom. Sva tri uredjaja imaju isti senzor i ispunjavaju ovaj važan zadatak.

Filips fen za kosu MoistureProtect
Envy Croatia 

Osim što brine o kosi tokom sušenja, fen za kosu MoistureProtect ima šest fleksibilnih postavki brzine i toplote, obaveznu profesionalnu Cool Shot funkciju za oblikovanje po želji i regeneraciju jonima. Naelektrisani negativni joni regenerišu kosu i zaglađuju kutikule pa je rezultat glatka, sjajna i poslušna kosa.

I kod MoistureProtect prese za kosu, senzor utvrđuje nivo prirodne vlage i prilagođava temperaturu uređaja. Na raspolaganju su vam 3 postavke, a dobro je i to što se plutajuće ploče od titanijuma prilagođavaju pritisku na kosu.

Filips presa za kosu MoistureProtect
Envy Croatia 

Da li i vi sami možete da se uverite u ove rezultate? Naravno! Budući da je MoistureProtect linija uređaja dostupna samo u Tehnomaniji, na selektovanim lokacijama je moguće isprobati ovaj fen, uvijač i presu.

Tekst: Promo