Udobno se smestite u omiljeni kutak svog doma i već danas potražite inspiraciju na www.avon.rs. U digitalnoj Avon brošuri čekaju vas brojni proizvodi i praznični setovi po specijalnim novogodišnjim cenama.

Mi smo izdvojili naše favorite kojima ćete sigurno izmamiti osmehe voljenih. Zato, spremite se da uplovite u novogodišnje praznike i obradujete sebe, sestru, mamu, partnera ili možda najmlađeg člana porodice.

parfem.jpg
Promo 


Kada je u pitanju odabir savršenog poklona za ženu, na prvom mestu nalaze se parfemi. Zašto onda nekom koga volite ne biste poklonili novi miris koji će ga uvek podsećati na vas? TTA Amour parfem za nju, po ceni od 1.790 dinara je naš izbor broj jedan. Sa mirisnim notama u kombinaciji narandže, limuna i limete sa laticama jasmina, na bazi mekog mošusa, učiniće novogodišnje praznike nezaboravnim iskustvom i preneti osećanje ljubavi i topline.

Euphoric maskara set.jpg
Promo 


Savršen dodatak poklonu može biti i Unlimited Drama Instant Lift maskara, koja po ceni od 699 dinara sada dolazi u unapređenoj verziji. Uvija trepavice uz 6 puta veći volumen. Možda ćete njom ove zime osvežiti i svoj neseser?


Da li sada možete da zamislite muškarca kome ste u mislima svakoga jutra dok se sprema da uplovi u novi dan? Mi možemo, jer smo izabrali pravi poklon za njega. U prazničnoj ponudi možete pronaći Esencijalni DUO poklon set, po ceni od samo 899 dinara, koji predstavlja neizostavan deo njegove svakodnevne rutine. Set dolazi u prazničnom neseseru i čini ga 3u1 kupka, šampon i balzam, koji čiste i održavaju kosu i kožu glave bez isušivanja, kao i losion posle brijanja, koji kožu čini rashlađenom i osveženom.

minions.jpg
Promo 


Ne smemo da zaobićemo ni najmlađe članove. Imate priliku da ih obradujete Minions zabavnim poklon setovima za dečake i devojčice koji dolaze u neodoljivoj ukrasnoj kesi. Set za devojčice po ceni od 599 dinara, sastoji se od Minions kupke, 2u1 šampona i balzama, i banana balzama za usne, dok set za dečake umesto balzama krije i boju za kupanje. Ovaj set naći ćete po ceni od 649 dinara.
Celokupna ponuda proizvoda i prazničnih setova dostupna je od 1. novembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs